Rólunk

Egyedi méretben is, az Ön igényei szerint. Kérje ingyenes árajánlatunkat!
  1. Kezdőlap
  2. Bemutatkozás
Rólunk

Eriszta-Faház Bt.

Cégünk alapítására közel évtizedes, kül- és belföldi gyakorlati szakmai tapasztalat megszerzése után került sor.

A kezdetekben csak tömeggyártást végző cégek faházainak alvállalkozóként történő összeszerelésével foglalkoztunk, 2004 óta saját termékeinkkel vagyunk jelen az egyre nagyobb versenyt diktáló, de egyben növekvő kereslettel is jellemezhető magyar piacon.

Cégünk főként boronafalas rendszerű faházak gyártásával és helyszíni összeszerelésével foglalkozik. Faházaink teljes egészében saját termékeink. Célunk, hogy ezek az épületek kereskedőláncok kihagyásával, egyedileg kivitelezve, közvetlenül a megrendelő kertjébe, telkére kerüljenek. Családi manufaktúránkban magyar munkaerővel magyar termék jön létre, amelyhez erdélyi és kárpátaljai fenyő szolgál alapanyagul.

Egy faház rengeteg funkciót betölthet, ennek eredményeképpen kínálatunkban többek között szerepel szerszámtároló, kerti faház, garázs, kocsibeálló, hétvégi ház, elárusító pavilon, kerti pavilon, szauna. Az egyes típusokkal szemben más és más kívánalmakat támasztunk, ráadásul az ügyfelek egyedi igényei is változhatnak a környezet vagy a használati módok függvényében. Éppen ezért nagy hangsúlyt fektetünk a konzultációra a helyszín felmérésére és a tervezésre.

Vegye fel velünk a kapcsolatot

 

Faházainkról

A boronafalas rendszerre jellemzők a függőleges tartószerkezet nélküli, csaphornyosan illeszkedő, nagy pontosságú sarokkiképzéssel létrejött faszerkezetek. Az itt szóba jöhető faanyagok speciális minőségi követelmények alapján kerülnek válogatásra.

Felületük precízen gyalult és mart, ami az esztétikumot és a stabilitást egyaránt szolgálja.

Az alapanyag a Kárpátok erdőségeiből kitermelt lucfenyő. Faházaink 21, 28, 44 mm-es falvastagsággal készülnek, ami az épületek maximális alapterületét is meghatározza. A faház rendeltetésétől függően szükség lehet szigetelésre is. A boronafalas építési rendszer, amely a tartó vázszerkezet nélküli építési megoldást jelenti, garancia arra, hogy a fa szálirányától függő, különböző mértékű méretváltozásokból adódó szerkezeti problémákat kiküszöbölve, a faház oldalfalait képező elemek között minőségi és esztétikai hiányosságot jelentő rések soha nem jelenhetnek meg.

 

Alapkivitelben minden faház tartalmazza a teljes szerkezetet, a nyílászárókat, a homokszórt kátránypapírral történő tetőfedést. A nyílászárókat üvegezve és zárral együtt szereljük be. Típusházaink mellett főleg egyedi elképzelések megvalósítására fektetünk nagy hangsúlyt.

Helyszíni felmérést és egyeztetést követően rövid határidővel vállaljuk termékeink legyártását és telepítését. Hogy kielégíthessük megrendelőink igényeit, számos extra szolgáltatást kínálunk számukra. Kérhetik többek között a műhelyben történő alapkezelést, a vastaglazúros festést. Elkészíthetjük a padlózatot, kialakíthatunk esőcsatornát, elvégezhetjük a bádogozást, a faház hőszigetelését. A tetőfedés megoldható bitumenzsindelyes kialakítással. Kérésére a faház alá betonalapot készítünk.

Az egész ország területén

állunk rendelkezésére.