Technológia

Egyedi méretben is, az Ön igényei szerint. Kérje ingyenes árajánlatunkat!
  1. Kezdőlap
  2. Technológia
Az általunk gyártott termékek minden szempontból a vevő igényeit elégítik ki. Egyedi faházak esetén a helyszínen történő felmérés és az egyéni elképzelések alapján vázlatot készítünk, mely tartalmazza a pontos méreteket, a nyílászárók, a tetőfedő-, esetleg a szigetelőanyagok típusát. Ez alapján készül a gyártmányterv, amelyen minden egyes faházelem és megmunkálási pont milliméter pontos méretezése szerepel. A tervezési munka után az elkészült anyagkiírást követően e dokumentációk alapján történik a gyártás és az ezt követő gyártási ellenőrzés.
Az Ön által megálmodott faházat, garázst vagy szaunát helyszínre szállítva és ott összeszerelve, igény szerint felületkezelve, festve adjuk át.

Figyelve a részletekre

Cégünk mint családi vállalkozásként működő manufaktúra különösen nagy figyelmet szentel annak, hogy a legfinomabb részletek is tökéletesek legyenek a termékeinken.
Nemcsak azért, mert fontos számunkra a hírnevünk, hanem azért is, mert szeretjük a fát és célunk, hogy minden általunk gyártott faház tartós legyen, ügyfeleink minél hosszabb időn keresztül lelhessék bennük örömüket. Ahhoz, hogy megrendelőink tökéletesen elégedettek lehessenek, fontos igényeik pontos megismerése, ezért a kereskedők kihagyásával közvetlenül nekik tervezünk és építünk.

Nyaraló készen
Kis kerti faház előtetővel
Szombathelyi egyedi faház
Faház építés
Kis szerszámtároló faház

Minden a hozzánk érkező faanyag gondos válogatásával kezdődik.

Már ekkor megbizonyosodunk arról, hogy ügyfeleink a legjobb minőséget kapják. A válogatott, Erdélyből és Kárpátaljáról származó fát szakszerűen tárolva hagyjuk természetesen úton száradni. Az alacsony nedvességtartalomnak köszönhetően elkerülhető, hogy a méretváltozás miatt a faház szerkezete meggyengüljön. A pontos gyalulás és marás szintén elengedhetetlen ahhoz, hogy a faház vagy a szerszámtároló hosszú távon is stabil maradhasson.

Termékeinket boronafalas módszerrel építjük, amely tovább erősíti a szerkezetet. Szakszerű felületkezelés és rendszeres karbantartás mellett faházaink évtizedekig stabilan állnak.