Alap tevékenységeink
Faház nyaraló

Nyaralók

Bővebben

Kis faház Balatonalmádi

Kerti faházak

Bővebben

eriszta faház garázs

Garázsok

Bővebben

Szerszámtároló a kertben

Szerszámtároló

Bővebben

Elárusító faházak Budapest

Elárusító faházak

Bővebben

A kerti faházak előnyei

A fa nem véletlenül az egyik legkedveltebb építési alapanyag, hiszen akár kisebb nyaralókról, garázsokról vagy szerszámtárolókról van szó, a faházak különleges, otthonos hangulatot árasztanak magukból. A kerti faházak könnyen és költséghatékonyan felépíthetők, és tartós megoldást jelentenek a legkülönbözőbb felhasználási formák esetében.
Amennyiben szerszámtárolót vagy éppen garázst szeretnénk építeni, a fa kiváló választás lehet, hiszen az előre gyártott elemek rendkívül gyorsan és egyszerűen összeszerelhetők. A kerti faházak esetében nem kell számolni az építkezések környezetszennyező hatásával sem, hiszen más technológiákkal szemben a faházépítés kifejezetten kis mennyiségű hulladékot termel, ráadásul a faházak bármely évszakban gond nélkül felépíthetők.

Kerti faházak több méretben

Attól függően, hogy milyen célból kívánunk faházat építeni, több méret és típus közül is választhatunk. Családi házak különböző kerti szerszámainak tárolásához elegendő egy kisebb szerszámtároló, hogy megvédjük eszközeinket az időjárás viszontagságaitól, de ha kertünkben elegendő hely van egy garázsnak is, költséghatékonyabb megoldás lehet egy tágasabb faház építése az autó és a szerszámok együttes tárolására. A faházak ugyanakkor praktikus megoldásul szolgálnak kisebb nyaralók vagy épp könnyen hordozható árusítóhelyek kialakítására is.

Kiegészítő tevékenységek:
E

könnyűszerkezetes családi házak, nyaralók szerkezetkész állapotig.

E

boronafalas épületeink számára beton lemez alap készítése

E

nagy belmagasságú helységek galériázása

E

tetőtér-beépítések

E

belsőépítészeti munkák (gipszkartonozás, lambériázás, parkettázás, szigetelés)