Kocsibeállók

Egyedi méretben is, az Ön igényei szerint. Kérje ingyenes árajánlatunkat!
Termékek

Kocsibeállók

Praktikus és esztétikus kocsibeállók szakszerű építését és professzionális, gyors helyszíni összeszerelését vállaljuk. Az ügyfélkéréseket maximálisan figyelembe véve, egyedi igények szerinti méretben, milliméter pontosságú gyártmányterv alapján készítjük el leendő kocsibeállóját. Csakis minőségi ragasztott fa alapanyagokból dolgozunk, a kocsibeállók megépítésén túl pedig, minden esetben elvégezzük az építmény szakszerű felületkezelését és festését is, így Önnek a jövőben már csak minimális karbantartási teendői lesznek ezzel. Rövid határidőkkel és megfizethető árakkal dolgozunk. Kérje ingyenes, megrendelésére szabott árajánlatunkat, vagy érdeklődjön munkatársainknál a további részletekről!
kocsibeállók referencia

Fa kocsibeálló vs. tégla- vagy lemezgarázs

Napjainkban fontos szempont, hogy a fa megújuló, környezetbarát alapanyag. Egy fából készült kocsibeálló praktikuma is vitathatatlan. Azontúl, hogy megóvja autóját az időjárás viszontagságaitól, udvara, kertje éke is lehet egy igényes gonddal megtervezett, szakszerűen, minőségi fa alapanyagokból kivitelezett kocsibeálló. Sokan tévesen gondolják úgy, hogy egy tégla- vagy lemezgarázsnál nincs kézenfekvőbb és megbízhatóbb megoldás, ha a csapadéktól vagy az erős napfénytől való védekezésről van szó. Pedig egy rosszul szellőző, zárt garázsban nem csak fokozottan megemelkedhet a páratartalom (például egy zivatar után), de egy kánikulai napon kifejezetten fel is tud forrósodni az autója a szinte hermetikusan zárt térben. Minőségi, nyitott fa kocsibeálló (sőt, egy fából készült, zárt garázs is), ezerszer jobban szellőzik, így pedig, ha itt-ott vizes is lesz az autója egy-egy kiadósabb eső után, egy szempillantás alatt meg tud száradni, ezzel pedig akár lecsökkentheti autója rozsdásodásának esélyét.
Előtető és faház

A kocsibeálló egy megfizethetőbb alternatíva

Anyagi szempontból is jobban jár egy kocsibeálló megépíttetésével, mert ha utólag szeretne egy tégla- vagy lemezgarázst felhúzni, az nem csak hatalmas felfordulással és munkával fog járni, de a munkadíjak és az anyagköltségek is jóval magasabbak. Egy téglagarázs sok helyet foglal, árnyékot tart, míg egy elképzeléseihez és a rendelkezésére álló helyhez szabott kocsibeálló abszolút helytakarékos megoldás. Olyan, ami kertje, udvara összképét sem rontja el, átláthatóvá teszi azt. Minimális odafigyeléssel, karbantartással évtizedekre megoldhatja autója biztonságos tárolásának problémáját. Szeretne mielőbb egy praktikus és mutatós fa kocsibeállót, olyat, amilyennek még a szomszéd is a csodájára jár? Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy egyeztethessünk a részletekről! Árajánlatot díjmentesen kérhet, mint ahogy a helyszíni felmérés is ingyenes. Várjuk megkeresését.

Vegye fel velünk a kapcsolatot